Inloggen

Mededeling van Luisterpunt

Luisterpunt is gesloten op 4 en 5 juni

Op donderdag 4 en woensdag 5 juni kan je niet inloggen in Mijn Luisterpunt en is Luisterpunt gesloten: we zijn dan niet telefonisch of via e-mail bereikbaar. We bereiden die dagen de implementatie voor van ons nieuwe bibliotheeksysteem en de nieuwe website. 

  • Ben je lezer bij Luisterpunt? Vraag dan best tijdig nieuwe boeken aan als je op cd of braille leest. Lees je met de Anderslezen-app? Dan kan je boeken die je gedownload hebt nog steeds beluisteren tijdens onze sluiting. Streamen is niet mogelijk. Je kan ook geen nieuwe boeken aanvragen of boeken inleveren.
  • Werk je voor een school, bibliotheek, zorgvoorziening, en gebruik je het aanbod van Luisterpunt? Dan kan je tijdens de sluiting geen nieuwe online-lezers inschrijven en geen nieuwe cd’s en/of brailleboeken aanvragen. 

Meer info.

Lenersnummer vergeten?

Luisterpunt is de Vlaamse openbare bibliotheek voor personen met een leesbeperking. Ben je blind of slechtziend, heb je dyslexie of kan je door een fysieke beperking geen gewone boeken lezen, dan kan je (kosteloos) onze brailleboeken en/of onze Daisy-luisterboeken lenen.