Lid worden organisatie

Stap 1: Gegevens

maximum 32 karakters
maximum 70 karakters
maximum 32 karakters
maximum 20 karakters
maximum 20 karakters
maximum 32 karakters

VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DAISY-BOEKEN BIJ ORGANISATIES

Door dit inschrijvingsformulier in te vullen en te verzenden aan Luisterpunt doet u een aanvraag om als organisatie lid te worden van Luisterpuntbibliotheek en verklaart u dat u onze Daisy- en/of brailleboeken enkel zal doorgeven aan personen die geen gewoon boek (meer) kunnen lezen of hanteren omwille van een bepaalde leesbeperking. U verklaart zich akkoord dat Luisterpunt de gegevens over de organisatie bijhoudt in een databank, en beheert conform de privacywetgeving

Luisterpunt volgt de wettelijke bepalingen uit de Belgische auteurswet om boeken aan te bieden in aangepast leesformaat voor personen met een leesbeperking. Luisterpunt verdedigt de rechtmatige aanspraak van auteurs en uitgevers op hun eigendomsrecht en verspreidingsrecht. Het is dankzij de inspanningen en de creativiteit van auteurs en de investering van uitgevers dat uw gebruikers kunnen genieten van duizenden boeken.

Wie een boek onrechtmatig verspreidt en/of kopieert, ontneemt de auteur en de uitgever een deel van de inkomsten die zij verdienen. Wie dit niet respecteert, wordt uitgesloten als bibliotheeklid.